--> Go Get Sport става Good Captain! - ggsailing.com

Go Get Sport става Good Captain!

С радост желаем да ви съобщим, че от началото на октомври 2019 година, нашето училище по ветроходство Go Get Sport, вече се казва Good Captain!

Защо?

Една от основните причини за промяната и избора на новото име се крие в това, че ние искаме по-ясно и точно да изразим нашата идеология и ценности.  Поради това в школата ни са добавени и нови курсове, които покриват възможно най-високите стандарти за яхтинг образование. 

“Обученията по плаване вече ще са на едно доста по-различно ниво от провежданите досега в България.“ – Максим Гасумянц

Още един мотив който ни подтикна към промяна е факта, че Good Captain освен развлекатени мероприятия на яхта, предлага и професионално морско обучение. Това означава, че от тук нататък всеки който желае може да изкара курс, а след успешно взимане на изпита за покриване на съответното ниво на компетентност, има възможност да получи сертификат за правоспособност от ISSA, който е международно признат и с доживотна давност.

Максим Гасумянц: “Възможността за получаване на морска квалификация от ISSA е огромен напредък за развитието на яхт културата в България, а освен това е и прекрасна възможност за всички онези, които искат да се занимават професионално с ветроходно плаване.”

И не на последно място Good Captain е име, което много по-точно определя стила ни на обучение и всичко онова, към които се стрeмим. Особено важно за нас е да успеем да предадем на всеки един курсист, който се учи да плава в нашата школа, отлични знания и умения по ветроходство, за да стане един наистина добър капитан в пълния смисъл на думата.

Добър капитан е този, който:

…е истински лидер
…действа решително
…проповядва честност
…е спокоен и уверен
…умее да комуникира ясно
…изслушва екипажа си и да се отнася с уважение
…е позитивен и на разположение по всяко време

е и още много!

Споделете

Нашите предложения

Най-посещаваните ни курсове

Подобни публикации

Image Description
October 11, 2019

Go Get Sport става Good Captain!

С радост желаем да ви съобщим, че от началото на октомври 2019 година, нашето училище