--> Go Get Sport спечели награда и получи признание от Travel & Hospitality Awards - ggsailing.com

Go Get Sport спечели награда и получи признание от Travel & Hospitality Awards

Едва преди една година, Go Get Sport стартира активната си дейност като училище по ветроходство в град Варна, България. Основната цел за неговото създаване е да превърне яхтинга в по-достъпен и популярен спорт по Българското Черноморие, а България в по-предпочитана и конкурентна туристическа дестинация.

Само за един сезон инструкторите на Go Get Sport проведоха уроци по ветроходство на над 70 курсиста, като 70% от тях са били на яхта за първи път. Освен това школата има на разположение близо 20 различни по вид и ниво курсове на обучение, което дава възможност на по-широк кръг от хора да се докоснат до магията на яхтинга.

Go Get Sport
Innovative Experience of the Year

Именно по тази причина ветроходното училище получи призова награда от Travel & Hospitality Awards в категория „Иновативен опит на годината в България“. Избора на победители е процес проектиран така, че хотелите и туристически фирми да бъдат наградени и признати по достойнство с честен и прозрачен метод на оценяване. Крайните решения се взимат от туристически експерти и доверени съдии, което прави тези награди наистина ценни и значими за техните притежатели.

Накрая всички победители ще бъдат публикувани на страницата на Travel & Hospitality Awards, от където може да се получи достоверна информация за това, къде са най-добрите места за посещение в даден регион по време на ваканцията.

Споделете

Нашите предложения

Най-посещаваните ни курсове

Подобни публикации

Image Description
October 11, 2019

Go Get Sport става Good Captain!

С радост желаем да ви съобщим, че от началото на октомври 2019 година, нашето училище