Фотосесия на яхта по време на разходка

Какво ще кажете за красиви, нови и уникални снимки, за които всички Ваши приятели да питат – Кога ги направи? Къде? От къде взе яхта?

В търсене на композиция от красота

Ако сте от хората, които обичат да се снимат, сигурно вече сте обиколили по-голямата част от красивите кътчета и забележителности във Варна, в търсене на подходящи пейзажи. А открихте ли нещо ново, което да ви развълнува? В случай, че отговорът е „Все още не!“, екипът на Go Get Sport с радост ще Ви предложи да се насладите на познатите гледки, само че наблюдавайки ги от морето!

Открийте света на яхтинга

Фотосесията се прави по време на двучасова разходка с нашата 33 футова ветроходна яхта Birdy. Маршрутът минава през едни от най-живописните и все още непокътнати местности на българското Черноморие, които сме виждали само на картичка. А представяте ли си тази внушителна гледка да е точно пред вас? Със сигурност веднага ще извадите фотоапарат или телефона си и ще започнете да снимате. Но за съжаление любителските камери рядко дават добри резултати. Именно това е причината, Go Get Sport да има професионално фотографско оборудване на борда.

Резултат от търсенето

Позитивно настроение и ярки емоции, съчетани с непринудено отношение и професионализъм, са ключовите фактори, които превръщат всеки застанал пред обектива – в модел, а всяко негово изображение – в произведение. Резултатът е албум, пълен с вълнуващи и експресивни фотографии, чиито високо качество и професионална обработка, не просто ще ви накарат да заковете поглед върху себе си и цветовете на морския пейзаж, а ще направят възможно изживяването на всеки запечатан миг отново.

Споделете

Нашите предложения

Най-посещаваните ни курсове

Подобни публикации

Image Description
февруари 14, 2019

Скъпо удоволствие ли е яхтингът?

В представите на повечето от нас думата “яхтинг” се свързва с лукс, който могат да си позволят само богатите. Това е вярно до толкова, че да, наистина много от тях са горди собственици на яхти от висок клас…