--> Varna Channel Cup: най-грандиозното събитие по ветроходство у нас - ggsailing.com

Varna Channel Cup: най-грандиозното събитие по ветроходство у нас

Регатата Варна чанъл къп е официално най-мащабното спортно събитие по ветроходство в България като първото успешно издание бе едва през 2014 година.

Оттогава насам, вече цели 4 поредни години Varna Channel Cup амбицира и вдъхновява любителите на водните спортове, и не само, да се превърнат от наблюдаващи до истински състезатели по ветроходство!

Дебютното представяне на регата 4-години по-рано получи подкрепата и на Яхт клуб Бавария Яхтс/Bavaria Yachts – главните „виновници – организатори“, стоящи зад успеха на най-впечатляващото събитие по ветроходство по черноморското ни крайбрежие.

Към днешна дата, Varna Channel Cup съвсем не е поредното куризно спортно събитие, провеждано в морската ни столица, а едно от най-значимите и силно отразявани евенти за годината, традиционно привличащо над 30 медии!

 

Превърни се от зрител в победител. Включи се и ти в ежегодните Pro-am гонки!

Varna Channel Cup кани всички любители на водните спортове и адреналина във Варна, където, според традицията, над 30 лодки и 250 участника се впускат във вълнуваща надпревара по плаване, докато биват наблюдавани от над 30 медии и поне 100 VIP гости на спонсорите на регатата във Варна.

Varna Channel Cup с висока оценка за най-добре организирана българска регата!

Не само че регатата във Варна е най-чаканото събитие по ветроходство у нас всяка година, но и се превърна в най-добре организираното състезание по ветроходство.

След допитване до родните ни ветроходци, Varna Channel Cup бе оценена с най-много точки в следните категории:

• “Организация“
• “Подбор на дистанции“
• „Разпределение по класове“
• „Условия за швартоване“
• „Съдийство“
• „Социални прояви“

В заключение, участието във “Варна ченъл къп” наистина доказва, че ветроходството у нас е не само прекрасно изживяване, изпълнено с неповторими емоции, но и жизнена необходимост – след всяка следваща „глътка“ , искаш още и още!

Изпитай го и ти – запиши се още днес!

Споделете

Нашите предложения

Най-посещаваните ни курсове

Подобни публикации

Image Description
October 11, 2019

Go Get Sport става Good Captain!

С радост желаем да ви съобщим, че от началото на октомври 2019 година, нашето училище