Go Get Sport в подкрепа на проект WOW

На 29 септември /събота/ във Варна се проведе празник посветен на водните спортове, организиран по проект WOW – Вълна след вълна. Събитието отбеляза подобаващо края на летния сезон, като събра десетки любители на морето да му се порадват за последно.

Ветроходна школа Go Get Sport заедно с още няколко варненски клуба участваха в програмата, като безвъзмездно предоставиха на разположение общо 14 плавателни съда.


Близо 100 младежи на възраст между 12 и 20 години изпробваха безплатно ветроходния спорт, както и още доста интересни и забавни водни спорта.

Събитието се проведе под мотото „Избери своя спорт! Опитай още сега!” и стартира с отворено състезание по скоростно и подводно плуване, което се проведе в басейн „Приморски“. По-късно отново там, регистрираните участници направиха своите първи стъпки под вода с водолазно оборудване.


Благодарение на ветроходна школа Go Get Sport беше заснет с дрон един от най-запомнящите се моменти от празника, а именно едновременното излизане на всички яхти, гребни лодки и канута в гавана. Гледката беше зашеметяваща!


Същата вечер всички клубове и участници в събитието, както и доброволците, направили празника възможен, отпразнуваха заедно успешния ден и края на ветроходен сезон 2018.

Споделете

Нашите предложения

Най-посещаваните ни курсове

Подобни публикации

Image Description
февруари 14, 2019

Скъпо удоволствие ли е яхтингът?

В представите на повечето от нас думата “яхтинг” се свързва с лукс, който могат да си позволят само богатите. Това е вярно до толкова, че да, наистина много от тях са горди собственици на яхти от висок клас…