Нашата база е порт: Варна, пристанище: LZ Yachting.

Пристанище Варна е най-голямото пристанище в България. То е открито на 18 май 1906 г. и през тази година ще отбележи своята 112-годишнина.

Ежегодно пристанище Варна посреща хиляди круизни туристи, поради което се явява ключов фактор в развитието на морския туризъм в България. Пристанището разполага с два терминала – “Варна-Изток” и “Варна-Запад”, като всеки от тях има по 17 корабни места. Средно на двата терминала се обработват до 10 млн. тона товара годишно.

Яхтен пристан LZ Yachting се намира на Морска гара-Варна. На любителите на ветроходните спортове и на всички желаещи да отпочинат със семейството или близките си приятели на морски круиз LZ Yachting предлага моторни и ветроходни яхти на водещи брандове. Моделите, които можете да откриете в каталога на компанията са от най-различни класове, като са с размери от 6 до 46 метра

Можете да се насладите на прекрасните яхтени екскурзии на LZ Yachting, които ще оставят у вас спомени за вълнуващи изживявания в открито море. Насладете се на успокояващото люшкане на вълните, вслушайте се във вятъра, издуващ платната и изпитайте истинската магия на ветроходството.

В базата LZ Yachting на пристанище Варна можете да откриете висококачествено яхтено оборудване на най-добри цени. С продуктите от нашия каталог вие ще имате възможност в най-голяма степен да се насладите на морския круиз. Не пропускайте да разгледате и уникалните предложения за чартъри с моторни и ветроходни лодки под наем, които екипът на LZ Yachting е подготвил за вас.
Най-атрактивните яхтени екскурзии на LZ Yachting се предлагат на бордовете на два уникални кораба – красивия двумачтов дървен кораб “Арабела” и древния пиратски кораб “Санта Марина”. Пътуването с тях из лазурните води на Варна ще ви накара да се почувствате като истински капитан на кораб, чиято история от векове назад сякаш е отново оживяла!
А сред специалните оферти, с които ще ви изненада компанията са момински и ергенски партита на борда на яхта, тиймбилдинг и дори пиратско празненство.

Споделете

Нашите предложения

Най-посещаваните ни курсове

Подобни публикации

Image Description
февруари 14, 2019

Скъпо удоволствие ли е яхтингът?

В представите на повечето от нас думата “яхтинг” се свързва с лукс, който могат да си позволят само богатите. Това е вярно до толкова, че да, наистина много от тях са горди собственици на яхти от висок клас…