Открийте света на яхтинга с разходка или урок

Image description

Пробвай яхтинг

Яхтено училище Go Get Sailing предлага възможност на всеки да се запознае с принципите на ветроходния спорт. Изключително атрактивните предложения на школата са подходящи както за ентусиасти, отворени за нови изживявания, така и за хора, които са решили да направят своите първи стъпки в яхтинга с идеята той да се превърне в тяхно бъдещо професионално занимание.

Техника на работа с кормилото, техника на работа с платната.

Практиката се провежда в едно от най-живописните места в града - Варненския залив. Стандартният маршрут минава през район: Галата, Фичоза и на входния фар.

Пример за график
10:00 до 10:15 – Кратък брифинг
10:15-12:00 – Разходка

Изберете удобни дрехи, за да се предпазите от слънцето, слънчеви очила, шапка, бански (ако планирате да плувате), слънцезащитен крем, ръкавици за яхтинг или спортна зала, питейна вода, затворени обувки (без токчета), дъждобран ако времето е дъждовно

"Birdy", модел - Beneteau Oceanis 331.

Място на срещата - на яхтата, която се намира на пристанище LZ yachting, Морска гара, гр. Варна

Препоръчително е да дойдете 15 минути преди уговорения час за срещата.

Ние приемаме кредитни карти и пари в брой.

Станете професионален ветроходец точно сега!

Поръчай сега Изпрати запитване

Прекрасно е, ако имате приятел с яхта, който може да ви научи на тънкостите във ветроходния спорт. За съжаление, повечето от нас не разполагат с такива познанства и поради тази причина яхтингът си остава една “заключена” област за тях. А защо трябва да е така? Очарованието на ветроходството е покорило сърцата на мнозина, които веднъж качили се на борда на яхтата откриват своето истинско призвание в живота.

Ветроходно училище Go Get Sailing предлага на всички желаещи да се научат да управляват плавателен съд да се включат в официалния курс на обучение “Пробвай яхтинг”. В продължение на 2 часа вие ще имате възможност да научите ценен урок от областта на яхтинга или по ваш избор просто да се разходите из акваторията на борда на ветроходна лодка.

И в двата случая, за вас това ще бъде едно ново и полезно преживяване и сами ще се убедите колко много сте пропуснали като до този момент сте пренебрегвали яхтинга. Разбира се, имали сте основание за това – ветроходните спортове са скъпо начинание, което не е за всеки. Всъщност дълбоко сте се заблуждавали – яхтено училище Go Get Sailing ви предлага да се включите в курса “Пробвай яхтинг” на изключително атрактивна цена и да се насладите на магията на ветроходството!

На борда на яхтата вие ще бъдете наставлявани от професионален инструктор, който присъства през цялото време на ветроходната екскурзия и ще ви научи на всичко необходимо за вашите първи стъпки като капитан на плавателен съд.

Включвайки се в курса “Пробвай яхтинг”, вие ще имате възможност да натрупате първи впечатления от начините за управление на яхта, както и навиците и уменията, които трябва да усвоите като член от екипажа на плавателен съд. Курсът е предназначен за абсолютно начинаещи. Ако протече под формата на урок, той съчетава теоретична подготовка с основни практически умения. “Пробвай яхтинг” може да бъде изпълнен и като разходка, по време на която ще изпитате силните емоции от това да пътувате на борда на ветроходна лодка.

Яхтено училище Go Get Sailing предлага възможност на всеки да се запознае с принципите на ветроходния спорт. Изключително атрактивните предложения на школата са подходящи както за ентусиасти, отворени за нови изживявания, така и за хора, които са решили да направят своите първи стъпки в яхтинга с идеята той да се превърне в тяхно бъдещо професионално занимание.

Image description

Имате ли някакви въпроси?

Обадете ни се сега на +359 (89) 572-19-17.

Къде се учим
Go Get Sport

Работно време:

Всеки ден от 09:00ч. до 20:00ч.

Варна, България

Морска гара пристанище «LZ Yachting»

Телефон

+359 (89) 572-19-17

Специални оферти

[mc4wp_form id="2058"]