Нашата база е порт: Варна, пристанище: LZ Yachting.

Пристанище Варна е най-голямото пристанище в България. То е открито на 18 май 1906 г. и през тази година ще отбележи своята 112-годишнина.

Ежегодно пристанище Варна посреща хиляди круизни туристи, поради което се явява ключов фактор в развитието на морския туризъм в България. Пристанището разполага с два терминала – “Варна-Изток” и “Варна-Запад”, като всеки от тях има по 17 корабни места. Средно на двата терминала се обработват до 10 млн. тона товара годишно.

Яхтен пристан LZ Yachting се намира на Морска гара-Варна. На любителите на ветроходните спортове и на всички желаещи да отпочинат със семейството или близките си приятели на морски круиз LZ Yachting предлага моторни и ветроходни яхти на водещи брандове. Моделите, които можете да откриете в каталога на компанията са от най-различни класове, като са с размери от 6 до 46 метра

Можете да се насладите на прекрасните яхтени екскурзии на LZ Yachting, които ще оставят у вас спомени за вълнуващи изживявания в открито море. Насладете се на успокояващото люшкане на вълните, вслушайте се във вятъра, издуващ платната и изпитайте истинската магия на ветроходството.

 

В базата LZ Yachting на пристанище Варна можете да откриете висококачествено яхтено оборудване на най-добри цени. С продуктите от нашия каталог вие ще имате възможност в най-голяма степен да се насладите на морския круиз. Не пропускайте да разгледате и уникалните предложения за чартъри с моторни и ветроходни лодки под наем, които екипът на LZ Yachting е подготвил за вас.

А сред специалните оферти, с които ще ви изненада компанията са момински и ергенски партита на борда на яхта, тиймбилдинг и дори пиратско празненство.

Споделете

Нашите предложения

Най-посещаваните ни курсове

Подобни публикации

Image Description
October 11, 2019

Go Get Sport става Good Captain!

С радост желаем да ви съобщим, че от началото на октомври 2019 година, нашето училище