Ускорен състезателен курс /8 дни/

Image description

Искаш ли да си състезател и да имаш участие в регата?

Във ветроходния спорт най-очевидно е следното правило - побеждава този отбор, който прави най-малко грешки. В ускорения състезателен курс на ветроходна школа Go Get Sailing вие ще се научите именно на това - как да правите минимум грешки като се учите от опита и професионализма на учителите на школата.

Практиката се провежда в едно от най-живописните места в града - Варненския залив. Стандартният маршрут минава през район: Галата, Фичоза и на входния фар.

По всяко удобно за вас време от 9 до 22 часа.

"Birdy", модел- Beneteau Oceanis 331.

Място на срещата - на яхтата, която се намира на пристанище LZ yachting, Морска гара, гр. Варна

Препоръчително е да дойдете 15 минути преди уговорения час за срещата.

Станете професионален ветроходец точно сега!

Поръчай сега Изпрати запитване

Искаш ли да си състезател и да имаш участие в регата?

Радваме се да ви предложим забележителната възможност да преминете през обучение по яхтинг във ветроходно училище Go Get Sailing.

Достъпен за всеки е нашият ускорен състезателен курс, който ще ви подготви на високо професионално ниво за участие във ветроходна регата.
Във ветроходния спорт най-очевидно е следното правило – побеждава този отбор, който прави най-малко грешки. В ускорения състезателен курс на ветроходна школа Go Get Sailing вие ще се научите именно на това – как да правите минимум грешки като се учите от опита и професионализма на учителите на школата.

Какви ценни знания и умения ще получите след приключването на ускорения състезателен курс на Go Get Sailing?

Вашият екипаж ще се научи да:

– прави много по-малко грешки от всички останали екипажи по време на регата;

– да изпълнява маневрите за управление на яхтата много по-бързо от всички останали;

– да избира правилната дистанция, да стартира нормално състезанието и да управлява най-ефективно плавателния си съд във водата.

Обучението във ветроходно училище № 1 в България носи следните преимущества:

– за разлика от много други ветроходни школи, при които обучението е със сезонен характер в Go Get Sailing вие имате възможност да се обучавате на изкуството на яхтинга целогодишно;

– процесът на обучение е съгласуван с всички най-разпространени международните програми по ветроходни спортове;

– ветроходно училище Go Get Sailing разполага с голямо разнообразие от яхти, на които могат да се провеждат полезни практически занятия;

– школата си партнира с много други школи и черпи от техните опит и знания.

Ускореният състезателен курс е подходящ за курсисти, които имат известни познания и опит в управлението на яхта. Ако сте новак, който за първи път излиза с ветроходна лодка в открито море, за вас има много други подходящи курсове, организирани от Go Get Sailing, от които можете да се възползвате.

Ветроходният спорт е относително демократичен. Най-главното, което се цени в него е компетентността и честната игра. Увлечението по ветроходните гонки може да се предаде на всеки, който поне веднъж се реши да премери сили в състезателна регата.

Подарете си едно истинско удоволствие на борда на луксозна яхта сред лазурното море! С нас вие ще почувствате нови вълнуващи емоции, които доставя ветроходния спорт и ще запазите прекрасни спомени от незабравимо преживяване!

Image description

Имате ли някакви въпроси?

Обадете ни се сега на +359 (89) 572-19-17.

Къде се учим
Go Get Sport

Работно време:

Всеки ден от 09:00ч. до 20:00ч.

Варна, България

Морска гара пристанище «LZ Yachting»

Телефон

+359 (89) 572-19-17

Специални оферти