Подготовка за круиз /4 нощувки на яхтата/

Image description

Подготовка за круизно плаване

Беърбоут чартър курсът позволява усвояването на много различни умения, които са от жизненоважно значение в открито море

Практиката се провежда в едно от най-живописните места в града - Варненски залив. Стандартния маршрут минава през район: Гала, Фичоза и на входния фар.

По всяко удобно за вас време от 9 до 22 часа.

"Birdy", модел- Beneteau Oceanis 331.

Място на срещата - на яхтата, която се намира на пристанище LZ yachting, Морска гара, гр. Варна

Препоръчително е да дойдете 15 минути преди уговорения час за срещата.

Станете професионален ветроходец точно сега!

Поръчай сега Изпрати запитване

Яхтено училище Go Get Sailing предлага възможност на всеки да се заминава с ветроходен спорт. За професионалистите, които имат доста часове във водата, прекарани на борда на яхта, Go Get Sailing дава идеята да се включат в курса беърбоут чартър “Живей на борда”.

По време на него курсантите ще получат множество знания и ще овладеят нови умения, които ще им послужат в тяхното бъдещо развитие в областта на ветроходните спортове.
Курсът “Живей на борда” по беърбоут чартър е с продължителност 5 дни. Той е подходящ като вид подготовка за всички почитатели на ветроходните спортове, които планират да участват в гонки зад граница, планират да изпълнят дълги морски преходи или мечтаят да пресекат океана с яхта.

Курсът по чартър без екипаж включва обучение на управление на яхта с големина от 30 фута. Круизното плаване се провежда от пристанище до пристанище, като на борда на яхтата се живее в продължение на 5 дни. Беърбоут чартърът позволява преживяването да бъде споделено с близки приятели или семейството, които също да почувстват емоциите, на които се радвате по време на обучението си по яхтинг.

Беърбоут чартър курсът позволява усвояването на много различни умения, които са от жизненоважно значение в открито море – използване на спасителна лодка, изпращане на сигнали за бедствия, оказване на спешна медицинска помощ при необходимост, борба с пожар, знания в областта на метеорологията и мн. др.

Image description

Имате ли някакви въпроси?

Обадете ни се сега на +359 (89) 572-19-17.

Къде се учим
Go Get Sport

Работно време:

Всеки ден от 09:00ч. до 20:00ч.

Варна, България

Морска гара пристанище «LZ Yachting»

Телефон

+359 (89) 572-19-17

Специални оферти