--> За нас - ggsailing.com

#Good Captain – Ветроходно училище #1 в България

Good Captain е школа, специализирана в обучението по ветроходно плаване. За да дадем шанс на всички, които искат да започнат,  имаме няколко нива на обучение – базово, разширено, за придобиване на правоспособност (капитанско право или капитан на кораб до 40БТ) и специализирано. Ще си прекарате страхотно на разходки, круизни пътешествия и ваканции.

Искаш ли да станеш професионален капитан?

Плавай на международно ниво и открий най-красивите кътчета на Българското Черноморие.

Подобри уменията си!

Дори да знаеш почти всичко, винаги има какво още да практикуваш.

Най-готиното ти хоби?

Търсиш емоции, разнообразие, приключения, адредалин. Обади ни се!

А може би просто искаш да се насладиш на един семеен уикенд...

Сподели романтиката и спокойствието на морето с твоите най-близки хора. Те го заслужават!

На снимката е Българският екип на регата Rolex Middle Sea Race 2017  година

Нашите Предимства

Обучение на малки групи

Преподаваме, чрез практическо обучение и леко поднасяне теоретичната част от курса.

Комплексно обучение

Освен качествено преподаване, даваме на всеки курсист силна мотивация.

Модерна яхта 10 метра

Професионалния подход и внимание към детайлите.

Достъпни цени

Винаги имаме изгодни оферти и отстъпки за обучение.

Image description

#GOOD CAPTAIN – ВЕТРОХОДНО УЧИЛИЩЕ #1 В БЪЛГАРИЯ

Good Captain специализира дейността си в обучението и курсовете по ветроходно плаване. Главната насока, в която работи екипа от професионални инстриктори, е създаването на нов формат училище по ветроходство, чиято основна цел е яхтинга за удоволствие.

Good Captain активно стартира своята дейност през 2018 година. В школата работят инструктори, професионални спортсмени и кандидати за майстори на ветроходния спорт. През 2017 година част от екипа взе участие в регатата Rolex Middle Sea Race, като представи българския отбор на едно доста добро ниво.

Нашата мисия е да запалим по яхтинга повече млади хора, да вдигнем на по-високо ниво яхт културата, както и да изтласкаме към развитие ветроходната общност по Българското Черноморие. Освен това искаме да превърнем България в яхт дестинация на международно ниво, да развием пазара й, за да може смело да се изправи като достоен конкурент на Гърция, Хърватия, Румъния и Русия.

Искаме да направим яхтинга достъпен като цена за всички възрасти, както за млади хора, така и за пенсионери, с възможност ветроходните умения да се тренират и развиват всяка седмица. Да дадем не просто обучение и да проведем курс, а да предадем опита и знанията си чрез удоволствие и забавления.

Good Captain предлага разнообразие от яхтинг курсове подходящи, както за тези, които нямат никакъв опит във ветроходния спорт, така и за онези, чиито умения вече се доближават до професионалните яхтсмени. Ако пък вече имате сертификат за правоспособност можете да наемете нашата 33 футова яхта. Във всички случай обаче, усмивките и моментите на забавление ще са ви съпътстват през цялото време!

Кой обучава

Нашите инструктори

Максим Гасумянц

- - ГЛАВЕН ИНСТРУКТОР - -

Анастасия Исаева

- - ИНСТРУКТОР - -

Христо Младенов

- - ИНСТРУКТОР - -

Това, което искам приятелите ми да знаят за ветроходната общност

Image Description

Тя е супер подркепяща

Едва когато направих първия си самостоятелен круиз разбрах, че сега съм не само сертифициран капитан, но част от общност хора от цял свят, които винаги ще ми окажат подкрепа.


Image Description

Изненадващо забавна е

В началото си мислех, че на борда трябва да съм под строг режим, но повярвайте ми – всъщност е точно обратното. След като приключа с рутинната проверка на оборудването преди да потегля, започва истинското забавление.

Image Description

Тя е съвсем нов вид вдъхновение

Като човек, който вече може да управлява яхта открих съсвем нов свят изпълнен с вдъхновение. Възможностите са безкрайни и след като веднъж влезете във ветроходната общност никога няма да ви омръзне!